От малко предприятие до световен лидер за 50 години

Строителите по цял свят се доверяват на VEKA

VEKA започва дейността си през 1969 г. като малка регионална фирма. Днес семейната компания от Вестфалия е световен лидер на пазара на пластмасови профилни системи за прозорци и врати и развива дейност на четири континента.

В цял свят потребителите, които държат на качеството, се доверяват на дограмата, изработена от качествените профили VEKA.

От самото начало VEKA AG се фокусира върху продукти с най-високо качество и по този начин успява да разшири своята конкурентна позиция през годините. Компанията провежда политика на инвестиции и разширяване, насочена към устойчив растеж. Защото във VЕКА продължава да се прилага ценностната култура на семейната компания, която поставя клиента в центъра и същевременно поема отговорност за хората и околната среда.

weltkarte   VEKA.BG

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href="https://pvcdograma.eu/za-vekapolitika-za-biskvitkite"> политика за бисквитките</a>.